Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

O Pitsirikos.....

Ένας από τους καλύτερους και διασημότερους Έλληνες blogers είναι ο pitsirikos. Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog του και να τον απολαύσετε. Θα βρείτε το link στη διπλανή λίστα με τους συνδέσμους...

Emo vs Trendy – Η Αθήνα κρατάει την ανάσα της

Ο πιτσιρίκος παρακολουθεί τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Emo και Trendy και αναρωτιέται αν αυτή είναι η έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στις γειτονιές της Αθήνας ανάμεσα στους Emo και τους Trendy. Οι Emo είναι θλιμμένοι έφηβοι με μαύρα ρούχα και φράντζες, ενώ οι Trendy είναι εντελώς χαζοχαρούμενοι και ντύνονται σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας και του μπαμπά τους.

Η αστυνομία παρακολουθεί τις εξελίξεις και φοβάται πως υπάρχει κίνδυνος η φιλήσυχη φυλή των Yo να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου και να μπει στη μάχη, μετατρέποντας την Αθήνα σε Τέξας.

Οι διαμάχες ξεκίνησαν όταν ένας Trendy έκοψε τη φράντζα μιας Emo. Η κοπέλα –μη αντέχοντας την ατίμωση- κλείστηκε στο σπίτι της και δεν έτρωγε το φαΐ της, με αποτέλεσμα να χάσει 15 κιλά, αλλά θα πρέπει να χάσει άλλα 10 ακόμα γιατί ήταν θεόχοντρη.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο.... http://pitsirikos.blogspot.com/2007/12/emo-vs-trendy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: