Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά το Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 92 Συλλόγων και με 3200 χορευτές απ' όλη την Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την Ηπειρο.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας δεν μπορούσε να απουσιάσει.
Φορτωθήκαμε λοιπόν 38 νοματαίοι στο λεωφορείο και τραβήξαμε να περάσουμε ωραία και να κάνουμε αισθητή τη παρουσία μας... Και την κάναμε...Μπορεί να φτάσαμε τελευταίοι στη Ν. Μεσημβρία (ας όψονται τα ψώνια, o πατσάς και η Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη) , τελευταίοι όμως κατεβήκαμε από την εξέδρα και αφού είχαν φύγει όλοι.

Μέχρι να φτάσουμε όμως στην εξέδρα παρελάσαμε με τα Λάβαρα των Συλλόγων μπροστά και τους συμμετέχοντες να χορεύουν στους ήχους των Μακεδονίτικων, Ηπειρώτικων, Ποντιακών και Θρακιώτικων συγκροτημάτων, τρώγοντας αλμυρά και γλυκά φιλέματα και πίνοντας τοπικά κρασιά, προσφορά των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι ήταν άκρως φιλόξενοι και ευγενικοί.

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μεσημβρίας και σε όσους κατοίκους βοήθησαν στην διοργάνωση αυτής της πραγματικά ωραίας εκδήλωσης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με το καλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: