Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Μ. Μοναστήρι - Ετήσιος χορός 23-2-2008 Εμείς το βιολί μας !!!







Μ. Μοναστήρι ανάμεσα στο Βόλο και την Λάρισα. Θρακοχώρι, Πρόσφυγες Βόρειας Θράκης, δηλ. Αν. Ρωμυλία. Προσφυγοχώρι 95% που κρατάνε καλά τις ρίζες τους και τις παραδόσεις των πατεράδων και παπούδων τους.

Εμείς μαζευτήκαμε μερικοί νοματέοι και πάλι πήραμε τους δρόμους, μη χάσουμε καμιά γκάιντα, σιγά μη τα αφήσουμε μέσ τα πόδια μας κιόλας. Πήγε αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας γύρω στα 25 άτομα και φυσικά το ξενυχτίσαμε πάλι.

Ηταν μια όμορφη εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους τρέχουν για να διατηρήσουν τις παραδόσεις μας, πολλά συγχαρητήρια και στους μουσικούς, όλα Θρακιωτόπουλα, χίλια ΜΠΡΑΒΟ τους !!

Το κέντρο μας θύμισε λίγο από τα νιάτα μας κατά 1970-1980, ντεκόρ απο DISCO.
Και φυσικά τους περιμένουμε στο δικό μας ΠΑΤΙΡΤΙ όπως και όλους τους φίλους στις 15 του ΜΑΡΤΗ όπου ακούγεται ότι θα γίνει χαμός. !!!!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

* NATASSA * from Orestiada





Γειά σας φίλοι μας, λίγες ακόμη φοτο από την Νατάσα μας, την ωραία γραμματέα μας,
τώρα που πήραμε και σκάφος ποιος μας πιάνει,(οι παπαράτσι του Συλλόγου το ξετρύπωσαν κι αυτό )θα αλωνίσουμε όλο το Αιγαίο και όχι μόνο το καλοκαιράκι φέτος.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Τhe beutiful secretary !!!!!


Για όλους τους αγαπημένους επισκέπτες της σελίδος μας.
Σας παρουσιάζω την ομορφότερη γραμματέα μου.
Την όλο παράπονα, και κλαψιάρα γραμματέα μας.
Θα ακολουθήσουν και πιό αποκαλυπτικές φοτο !!!

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

ImprovEverywhere!!!!!!!

Καλημέρα....Αφήσαμε μερικές μέρες να περάσουν χωρίς να γράψουμε κάτι στο blog, σεβόμενοι το πένθος για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου.

Η ζωή όμως συνεχίζεται.....Σήμερα θα αναφερθώ στην Ομάδα ImprovEverywhere...Είναι μια ομάδα ατόμων που δρα στην Αμερική, και από το 2001 διοργανώνουν διάφορα events "χάους και χαράς" όπως αναφέρουν στο site τους. (www.improveverywhere.com).

Δείτε τι συνέβει όταν ο χρόνος "πάγωσε" για 5 λεπτά στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Νέας Υόρκης, ο οποίος εξυπηρετεί καθημερινά τουλάχιστον μισό εκατομύριο ανθρώπους....


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

* ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ *

Τελειώνοντας το μικρό αφιέρωμά μας στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο, παραθέτουμε σχόλιο των τοπικών ΜΜΕ, και κλείνουμε και μεις με ένα *Υστατο χαίρε*.
Ο Μεγάλος Ιεράρχης μας πέρασε στην αιωνιότητα.
Εμείς δεν απομένει παρά να θυμόμαστε και να παραδειγματιζόμαστε. Να έχουμε παράδειγμα προς μίμηση τον άνθρωπο το χαρισματικό, τον πολυτάλαντο, τον επικοινωνιακό, τον μεγάλο ηγέτη της Εκκλησίας που έβαλε ύστερα από οκτακόσια χρόνια το θεμέλιο λίθο για την προσέγγιση των δύο εκκλησιών Ανατολής και Δύσης.
*ΑΣΒΗΣΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ *
Μ ε λίγα λόγια μια σπάνια προσωπικότητα που εμφανίζεται μια φορά στα χίλια χρόνια.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008